סדנת התססה עם ד"ר אורי מאיר צ'יזיק


ההרשמה סגורה.
נא צור קשר לקבלת מידע נוסף.

סדנת-יסוד בהתססה, כבישה והחמצה נלמד על ההיסטוריה, הבריאות של ההתססה ואת העקרונות הבסיסיים של ההתססה. נתניע התססה של כל מיני מזונות: שיכר דבש, כרוב כבוש ביתי, חריף מותסס, יוגורט אגוזים, אינג'רה טעימה ועוד… המיומנות של הכנת ושימור מזון בבית היא אחת מהמסורות שהתפתחו במשך אלפי שנים ואם לא נשמור עליה היא תלך לאיבוד. כמו מסורות תזונתיות אחרות, היא עוזרת לנו להכין מזון שמתאים וטוב יותר למערכת העיכול. תרומת המזונות הכבושים למערכת העיכול היא חשובה ביותר!! הגיע הזמן להפשיל שרוולים וללכת להרבות כמה חיידקים. הסדנא היא עם ד"ר אורי מאיר צ'יזיק ותתקיים אצלינו במשק ביום רביעי 16.5.18 מהשעה 19:00 בערב, ולמשך כשעתיים וחצי מחיר 280 חובה להירשם מראש אצל תמי 052-3633489 פרטים נוספים: http://www.mazon-izun.com/?page_id=14123 קורסי בישול נוספים עם אורי צ'יזיק בימי רביעי הבאים: קורס בישול איטלקי, קורס בישול מאכלי בשר, וקורס בישול בריא וללא מאמץ


  • תאריך: 16/05/2018 07:00 PM - 16/05/2018 09:30 PM
  • מקום: האלה 56, כפר הנגיד, ישראל (מפה)